ПОЛІТ НА ПОВІТРЯНІЙ КУЛІ В КИЄВІ ТА КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Дата: 23.07.2020

Що може бути більш романтичним і вражаючим, ніж прогулянка на справжній повітряній кулі? Оренда повітряної кулі
підходить для ентузіастів повітроплавання і всіх, хто хоче весело і з користю провести вихідний, на наш аеродром, розташований в Великих Луках. Саме звідти стартує велику повітряну кулю, здатний підніматися на висоту до 2000 метрів. Вся земля постане перед вами, як на долоні, коли ви піднесе над нею, що захоплюються підйомної силою теплого повітря. Ви зможете випробувати ті ж відчуття і емоції, що і великі повітроплавці позаминулого століття, коли літаків ще не існувало, а будь-які польоти сприймалися як грандіозний прорив в майбутнє.

Співробітники аероклубу подбали про те, щоб ваш політ був приємним і безпечним. Приїхавши на аеродром в Великих Луках в призначений для польоту день, ви зможете своїми очима побачити процес наповнення повітряної кулі гарячим повітрям за допомогою спеціальної газового пальника. Коли куля підніметься над землею і буде надійно закріплений над кошиком, пілот віддасть команду на зліт.

На відміну від літака, напрямок польоту повітряної кулі визначає вітер. Куди він подує в обраний вами день, туди і понесе ваш тендітний літальний апарат. Радимо запастися теплим одягом, адже чим вище піднімається куля, тим холодніше повітря.

Під час польоту ви зможете розглядати пропливають внизу ландшафти — поля, ліси, річки і озера, які пасуться на полях стада, мирні селища, що рухається по дорогах транспорт. А над вашими головами буде урочисто підніматися грандіозний купол повітряної кулі. Політ проходить практично безшумно, лише періодичні включення газового пальника порушують навколишнє вас тишу. Після закінчення години пілот плавно опустить повітряна куля на відповідний майданчик, а наша команда підбору допоможе вам дістатися до аеродрому.

Поделиться:
Нет комментариев

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Все поля обязательны для заполнения.

    Adblock
    detector